1

Бакхус

с. ШИПКОВО

От доста време в нестройните ни редици витаеше слуха за балканската сланина приготвена със сняг и случаят изглеждаше доста заплетен, защото знаехме че се прави някъде в северните подбалкански села, но точно къде никой не споделяше.

Но! Късмета на търсещия чревоугодник и този път не ни изостави и ни докара на правилното място-комплекс „Бакхус” в село Шипково. За наша изненада освен балканската сланина се оказа, че могат да ни приготвят и „барбойник”(калорична бомба в балкански стил), „фтичета”(няма да издаваме какво точно е) и пълнени чушки със счукан боб. Изобщо комплекса е крепост на традициите в местната кухня.

Внимание! Ако на някого му се приискат точно тези чудеса трябва да даде предварителна заявка, защото приготвянето им изисква много време, внимание и любов!

Няма да споменавам за тайландската кухня, която шефката владее изкусно и за това, че вегани и редови вегетарианци също ще се почувстват на мястото си.

Изобщо можете да съгрешавате с храна на воля и после да се пречистите в параклиса или басейна-на кой както му харесва!Comments

comments

Град: 

с. Шипково

Телефон: 

0887 229 182

Web: 

https://www.facebook.com/bakhus.shipkovo?fref=ts

Сезонност: 

целогодишно

Отстъпка: 

10 % еднократна отстъпка за притежателите на книжки; 10 % отстъпка от цената за спанеOne thought on “Бакхус

  1. Прекрасно местенце с вежлив, усмихнат и приветлив персонал. Всичко беше домашно приготвено и много вкусно. Задължително опитайте ябълковия пай, защото съм сигурен, че ще останете доволни и приятно изненадани от факта, че визуално няма да бъде типичния амаерикански десерт, а на вкус ще надмине очакванията Ви.
    Самото местенце, само по себе си, е доста уютно и е на края на селото, обградено от зеленина, което го прави идеалното място за почивка. Въпреки че е точно на пътя се съмнявам да минават много коли по този път. В двора има и басейнче, което лично за мен го прави почивна дестинация за летния сезон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>