2

Ресторант Чайка

ДУРАНКУЛАК, къмпинг КОСМОС

Ресторант „Чайка” е за по-изследователски настроените! Това е най-северната кръчма на Северното Черноморие! За да стигнете до нея трябва да подминете всички изкушения по пътя на север, включително и популярния като най-дълъг плаж в България – от Крапец до Дуранкулашкото езеро. Ако пък не внимавате за отбивката за къмпинг „Космос”, след около 3 км ще се озовете в Румъния, а там за хапване и пийване – само мамалига и румънска бира :)

Заведението прилича на хасиенда отвън, а от вътрешната страна е с панорамна тераса с изглед към плажа и морето. Ненатрапчиво – за къмпингова култура и вкусове! :) И все пак – с рибно меню със сладководни и морски риби, както може да се очаква от място до Дуранкулашкото езеро и до морето.

Докато си седиш в ресторанта от езерото прелитат особени пилета, разпознаването на които е за специалисти  или както Радичков настояваше, днешните поколения на всичко казват „пилета”. А може да провериш и в Интернет, ако обзелата те леност и наслада позволяват :)


 

 

 


Comments

comments

Град: 

Дуранкулак, къмпинг Космос

Телефон: 

0887 235 332

Сезонност: 

през лятото - от юни до септември


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


5 thoughts on “Ресторант Чайка

  1. Приятно заведение, хубава атмосфера, но не яжте рибната супа(освен ако не искате да ядете и да плюете кокали).

  2. Мястото е приятно , но персонала е абсолютно неадекватен. Да те питат люто или чесън за шкембето и да ти донесът само люто защото чесън нямало не е редно, а и въпросното шкембе беше най- гнусното нещо сервирано в паница и донесено на масата със закъснение от 45 минути , но пък ако си чужденец може да ти донесът супата преди десерта. Жалко е ,че на такива места работят малоумници……….

  3. Напълно съгласен с Марина! Имах абсолютно същото преживявяне с шкембе-чорбата на съпругата ми миналото лято. И още нещо. Заведението не заслужава да фигурира тук. И проблемът не е в персонала, а в “дамата”, която се води собственик. Инвестициите са основно в нея самата и в автомобила й, а за заведението – каквото остане. Помещението, което се вижда в дъното на втората снимка тече, и е превърнато в убежище на лястовици. Въобще “Чайка” е типичен пример за бизнес по български. Използвайки факта, че наблизо няма други заведения се разчита на избиване от неизбежните клиенти, а всичко друго е оставено на трети, четвърти и пети план…

  4. Най-мудното обслужване 45минути чакаме цацата ….и за капак ни я сервираха студена….на 55 минута скарата …и тя студена….донесе ни сметката …чакахме да дойде да си вземе парите….но не я дочахме….платихме на колежката и….Кухнята им не струва !Така е когато нямаш конкуренция!

  5. Най-слабото попълнение до момента. Дори в Долна Градешница знаеха как да опекат пържола… Тук тя беше почти сурова. В менюто нямаше нищо по-различно от столовете в почивните станции от едно време. Само дето разликата е, че едно време тараторът не се правеше от вкиснато мляко. Селските картофки всъщност са замразените картофки уеджис, които се предлагат и в Мак Доналдс. Кошмар в кухнята е бледа дума….
    Обслужването беше сравнително добро, може би защото повечето маси бяха заети от хора дошли на по ракия и салатка.
    Самата сграда и обстановката в нея май още не са разбрали, че Тошовото време отдавна е приключило. Ако критерият за избор на това заведение е самото му местоположение, то предлагам да включим и капанчето на Кулата, където дори вафла Боровец ще изпъкне на фона на целия кулинарен асортимент, който р-нт Чайка може да предложи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>