13

Ресторант Чайка

Към хотел Чайка, ВРАЦА

Чайка е в самия проход Вратцата, на минути пеша от центъра на Враца и същевременно – подстъп към Врачанския Балкан. Място, където да опънеш копитца до езерото с водните колела и да сърбаш кротичко произволна комбинация от летни сладки алкохоли (най-добре мента, джин и водка в пропорция 50:100:50 и тоник за разредител :) ). Като през това време наблюдаваш съжалително типовете, които мачкат нагоре по катерачните маршрути в жегата :)

Скалите в прохода са едни от най-популярните за катерене, а са впечатляващи и като гледка, поради което през лятото мястото е пълно с народ. Така че дали ще отидете на палатки в прохода, за да катерите, ще слезнете от планината, за да пийнете нещо или просто ще „пляскате педалите” на водното колело, кръчмата е идеалното място за разпускане!Comments

comments

Град: 

Враца

Адрес: 

проход Вратцата

Телефон: 

92 62 23 67

Web: 

www.chaika.net

Отстъпка: 

5% еднократна отстъпка при покупка на книжка или поставяне на печат


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


2 thoughts on “Ресторант Чайка

  1. Съвсем на Вратцата. Беше пълно с хора-служебен банкет, кръщене и рожден ден. Сервираха ни ястието Врачански скали. То голямо ваене на тез скали е паднало, само че от месо :).

  2. Приятно място. След разходка в Леденика и излизането ни от там кални до ушите не бяхме в тон с изисканата обстановка, но пък хората бяха достатъчно любезни да не повдигат въпроса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>