1

Coco Beach Bar

СЛЪНЧЕВ БРЯГ

След изтощителните изследвания на кръчмите по южното ни Черноморие, решихме да потърсим подходящо място за почивка. Представяхме си го по описанието на Дъглас Адамс в „Пътеводител на галактическия стопаджия“ като място, което е слънчево и приятно и изглежда все едно „почти винаги е събота следобед, малко преди часа, когато затварят баровете по плажа“.

Странно, но някак съвсем естествено попаднахме на плажен бар! И верни на принципа на разнообразието, към който се стремим да се придържаме в 100те Кръчми, веднага решихме да го включим в списъка ни. Приятното място, за което ви разказваме се нарича „Коко бийч бар“ и се намира в северния край на плажа на Слънчев бряг. Идеално място за разпускане след сериозно раздаване и буйстване по цели нощи!

1


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

Слънчев бряг

Адрес: 

срещу х-л Еврика

Отстъпка: 

10% еднократна отстъпка при поставяне на печат

GPS: 

42.704668, 27.7220033 thoughts on “Coco Beach Bar

  1. Евала на барманите за хубавите коктейли, ама нещо ми забравиха отстъпката…

  2. Тази година реших да почивам в Созопол и се вдигнах специално от там за да кисна по задръстванията около Несебър и Слънчев бряг, специално заради това заведение. Че даже и нова книжка си взех, ей така за спорта и от любов към инициативата. Не само аз ами и цялата ми компания. Дойде моментът за сметката и печата и насреща получавам троснатото, налудничаво обяснение “Ами шефа сега го няма, а печатът е в неговия шкаф, който е заключен, така че този път оставате без печат. Следващият път ще ви сложим”
    Да бе да, като че ли сме толкова тъпи да се върнем отново. Този така ценен печат, заключен защото докато шефа го няма, никой ентусиаст не би се осмелил да поиска печат…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>