2

Balgarka Restaurant

KAVARNA

The pub in Bulgarian rock capital! Balgarka Restaurant was known for its fish soup before people start talking about Kavarna as the Bulgarian Wacken or someone jocked “Kawacken”. Currently, it is better known for all the musicians who go there after performing a concert at the stadium. Guests that range from Accept to Destruction were received at the pub and I suppose it will be the same.


Comments

comments

City: 

Каварна

Address: 

на брега на морето

Phone: 

0887 864 768; 0570 87010


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


3 thoughts on “Balgarka Restaurant

  1. Посещението на заведението бе един малък празник за нашите гладни стомаси. Препоръчвам на всички които ще го посещават да са наистина подготвени за това приятно изживяване.

  2. Човек можеше да познае, че това заведение не е като другите, още от момента, в който го наближи. До болка дразнещите бум чака-рака от поредната кръчмарска певица във всяко друго заведение, тук бяха заместени от рок класики на мадама с доста специфичен и адски приятен дрезгав глас.
    Сервитьорът, който си личеше, че има много работа, дружелюбно взе поръчката и любезно ни насочи към хубавите ястия. Храната беше чудна, домашна и прясно приготвена. Цените са една идея по-соленички от обикновено, но се преживява някак.
    Само да попитам още колко заведения, като това не са с вкарани координати в мобилното приложение??? Колегата Калчев ме издуха от първото място. Имах идея, че ще наваксам, посещавайки всички кръчми на север от Варна (+ зоо кът Горица), но ми казва, че трябва да съм по-близо, за да се отбележа… В крайна сметка се оказва, че не са въведени координатите на самото заведение и аз няма как да се отбележа…

  3. Приятна кухня и обстановка, но цените са абсурдни. Дори в столичните гръцки ресторанти не си позволяват да искат 30 кинта за 100 грама октопод и 10лв за пържени тиквички.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>