2

Galeriya

KOPRIVSHTITSA

We know from personal experience that wandering about the museums is an exhausting occupation. And when it comes to town museum, then there is only one salvation for the tired and curious tourist – the pub where he will make the best meal – like a true wealthy man from Koprivshtitsa.


Comments

comments

Минко Михайлов

City: 

Копривщица

Address: 

на центъра

Phone: 

0899 843 075, 0888 127 301

Web: 

eurotourism-bg.com/restorantgallery/index.htm

GPS: 

(Bulgarian) 42.637816, 24.356562


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


6 thoughts on “Galeriya

  1. Заведението е много хубаво с невероятна кухня и персонал. Препоръчвам го на всички които са в района. Няма да съжалявате.

  2. И на нас не ни хареса.При абсолютно празно заведение,сервитьорката ни каза къде трябва да седнем,порциите са малки и много скъпи/пърж.картофи със сирене-3,20лв/ и не ни направиха отстъпката от книжката.

  3. Ужасно място. Не го препоръчвам. Гледам коментари по-горе от преди няколко години с описание на 100% същите негативи с които и ние се сблъскахме. Явно собствениците са големи профани за да не са си взели поука.

  4. Ужасно място. Не го препоръчвам. Гледам коментари по-горе от преди няколко години с описание на 100% същите негативи с които и ние се сблъскахме. Явно собствениците са големи профани за да не са си взели поука.

  5. Ужасно място. Не го препоръчвам. Гледам коментари по-горе от преди няколко години с описание на 100% същите негативи с които и ние се сблъскахме. Явно собствениците са големи профани за да не са си взели поука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>