7 thoughts on “(Bulgarian) Нови попълнения в Стоте национални кръчми на България

 1. Не че искам да ви държа сметка, но бих се радвал да разбера, какво се е случило с отпадналите заведения. Някои от тях посетих наскоро и кухнята им беше повече от невероятна. Особено “Последен грош” ми беше в топа на заведенията от тук :(

   • Да, новите книжки също вече могат да бъдат поръчани, но печатите от старите също важат. Поздрави!

  • Светльо,това,че вече не сме в списъка е по наше желание.Благодарим за добрите отзиви и заповядайте отново.Поздрави!

  • Светльо “Последен грош” наистина по собствено желание не са в 100те, но то е защото им се видя много да дават 5 или 10% отстъпка на хора с книжки, които са пропътували десетки(може и стотици) километри, за да стигнат до там. Ние смятаме, че това е най-малкото което може да се направи за притежателите на книжката, които надали иначе щяха да знаят за съществуването на тази кръчма.

   • Митко,отстъпката ми я НАЛАГАТЕ вие,без дори да ме информирате за това!Не мисля,че клиентите познават механа “Последен грош” от книжката ви.Стараем се те да останат доволни от храна,обслужване и уютна обстановка,а не да ни посещават заради един печат.

 2. Поздравления! Бих се радвала да посетя новите попълнения, включени към Стоте кръчми! Изключително съм впечатлена от “Едно време” в град Карлово! Въпросът ми е дали в новите 15 заведения има от новите книжки? Опасявам се, че няма да ми стигне мястото на последна страничка!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>