1

Награди от томболата на 100те Национални Кръчми

Както бяхме обещали, в последния ден на Април, т.е. днес, изтеглихме наградите за 2014г. на 100те Национални Кръчми. Като за първо теглене на награди, имахме само двама участници с по 100 печата, така че и наградите са само две.

Първа награда – екскурзия до Юлийските Алпи, връх Триглав и Плитвичките езера, предоставена от нашите приятели от бюро Радецки, печели Станиела Христова.

Втората награда – ваучер на стойност 200 лв, предоставена от нас за някоя от 100те Кръчми печели Юлиян Веримезов.

За всички стигнали донякъде със събирането на печатите, бързаме да добавим, че дори и да не сте били готови за тази томбола, имате шанс да участвате в следващата, която ще направим по същото време догодина.

Отново припомняме правилата: да сте събрали печати от всички кръчми участващи в нашата инициатива и да сте отнесли талона с книжката в офиса на бюро Радецки, на адрес: София, бул. ”Цар Освободител” №25, преди 30 Април 2015г.

Честито на печелившите, успех на останалите и наздраве на всички! :)


Comments

commentsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>