1

Любимата Кръчма!

Последната кръчма…

Чак ни е мъка, че трябва да свършваме! :(

А и сме сигурни, че все сме пропуснали нещо! Затова посетете любимата си кръчма, пийнете две големи, вземете химикал от сервитьора и си нарисувайте засмените физиономии вместо печат!

Ако пък се чувствате много фотогенични, щракнете няколко снимки – на вас и на заведението и ни ги пратете да ги качим на фейсбук страницата ни, та и ние да видим вас и разните кръчми!  :)


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

Където си изберете :)3 thoughts on “Любимата Кръчма!

  1. Това ми напомня за последния печат от книжките “100-те национални туристически обекта” на нашите родители. Той е (цитирам по памет): “Образцово ТКЗС по избор”.

  2. Точно такава беше идеята! :) Радваме се, че не е останало незабелязано!

  3. Ооооо,разбира се!Попълнихме по една такава.Сега сме на втората книжка с националните печати и марки.От музейчето в ресторантчето.Ценители сме и на двете.Като направихме 100 обекта осиротяхме.Вие ни дадохте нова цел в живота.Благодаря!Скоро ще излязат и 100 природни феномена на България.Дръжте се.Стигнахме до извода,че трябва да обикнем България за да я опознаем.Живеем в много интересна страна,пък и в края на краищата-по пътя се случват нещата.Поздрави.Станиела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>