1

Механа Трухчев

ЕЛЕНА

Много са красотите и удоволствията на Еленския Балкан, но след изтощителните обиколки по еко-пътеки финалът винаги е в кръчмата!

Препоръчваме Трухчевата къща, защото тук продуктите са от собствената ферма на шефа, а както казват там – друго си е на еленски бут и домашна ракия… :)


 


Comments

comments

Град: 

Елена

Адрес: 

на центъра

Телефон: 

06151 5505, 0888 643 264

Web: 

www.truhchevatakashta.hit.bg/mehana.htm

Отстъпка: 

5% постоянна отстъпка при покупка на книжка или поставяне на печат и 5% отстъпка за притежателите на книжка в къща за гости Трухчев


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


5 thoughts on “Механа Трухчев

  1. Браво!
    Да живей стопанина, стопанката и челядта им! И да почерпи:)

  2. Некоректно Отношение,персонала на заведението не разполага с печат ,а за отстъпка и дума не може да става.Явно собственика си прави безплатна и сигурна реклама с участието си в това сдружение,но без изобщо да има намерение да спазва каквито и да било правила и по този начин подлива вода на останалите участници.

  3. Вчера бяхме там.Всичко беше наред.Имаше печат,отстъпка и добре гледан аквариум.:)

  4. Сачовете са със сланина не упомената в менюто, а за отстъпка от 5% и дума не може да става, ако и да питаш инак се пуши, ако гостите се навият и са болшинство.Моля тази кръчма да отпадне от 100 национални кръчми като неспазваща условията( имам и касовата бележка, която мога да приложа).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>