11

Dalboka Mussel Farm

ЗАЛИВА НА НОС КАЛИАКРА

Мидена ферма “Дълбока” е толкова известна, че не се нуждае нито от описание, нито от реклама. Всъщност заведението е толкова популярно, че го знаят не само в цяла България, а и в съседни държави, за което свидетелства и непрекъснатия интерес от румънски посетители. Дори и да не сте я посещавали, със сигурност сте чували за нея. Но само с разкази не се получава – човек трябва да разбере за какво става дума лично… :)

 

 


Comments

comments

Град: 

между Каварна и Българево

Адрес: 

Залива на нос Калиакра

Телефон: 

0878 911 377

Web: 

www.dalboka.com


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


3 thoughts on “Dalboka Mussel Farm

  1. Струва си.Това място наистина покрива критериите за униканост.Държа да отбележа в помощ на посетителите,че има два ресторанта.Оригинала е този в дясно като застанеш с лице към морето.Лятото,събота и неделя има доста народ.Преди години ставаше бавно,но сега има стройна организация.От Варна сме,не е да не сме яли много миди,но тези са малки и вкусни.Горещо препоръчвам мидената супа.Има поне 30 ястия с миди,дори и десерти.Доволни.

  2. Подкрепям Станиела. Много, много, много вкусна мидена супа, а и всичко останало. Ако посещавате през лятото и резервирате маса ще си спестите доста чакане.
    Съвет – паркирайте колата преди да слезете по стръмното, нека да не ви мързи. Долу има стълпотворение (не само от хора) и риска да не намерите място за паркиране е над 90%.

  3. Да чакаш 1 час само за да ти вземат поръчката е повече от недопустимо. После още толкова докато дойде храната. Междувременно персоналът на кухнята пуши цигарки и пие кафенце навън (4 готвачки). То вярно, че заведението не беше пълно, ама 2 часа да умираш от глад, докато някой си гледа кефа вместо да работи… Стройна организация на работния процес. Клиентите разполагат цялото време на света. Цяло чудно е, че няма смъртен случай още :)
    Жалко за вкусната храна, невероятното местоположение и старанието на собствениците. А има толкова безработни, които дават мило и драго за някаква, каквато и да е работа…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>