1

Омуртагов Mост

ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ

 

Ако археолозите и историците са се постарали доста да ни покажат блясъка на старата столица, то в Омуртагов мост може да се запознаем и с кулинарната история на Преславския регион.

Ако попитате тук могат да ви направят агнешко с лапад, гарнирано с дробено по преславски; ребърца от шаран, охлювена чорба с коприва, моркови със сусам и за довиждане: „сиктир манджа”! :)


 


Comments

comments

Град: 

Преслав

Адрес: 

резерват Велики Преслав

Телефон: 

0538 421 12; 0894 668 266

Web: 

omurtagovmost.com

GPS: 

43.164078, 26.816545


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


4 thoughts on “Омуртагов Mост

  1. Прекрасно място,прекрасна кухня. Обслужването също бе на висота. Препоръчваме това заведение на всички които минавате в близост.

  2. Мястото е чудничко и дечица припкат напред назад из зелените пространства. Но сме там да ядем и кухнята бешееееее покъртителна. Ако има едно нещо на което Манчев ме научи след 2 сезона “Кошмари в кухнята”, то е след фритюрник да се оставя пърженото на салфетка за да попие мазнината. Но не, тук корнфлейкс хапките ми плуваха в олио. Чесновият сос към тях беше кисело мляко, но без чесън. Салата Омрутагов мост е пълен кошмар – студени варени картофи, полузамръзнала царевица от консерва, две парчета шунка, с вкус на куче. Другата част от салатата – сиренето, домата и краставицата бяха ОК.
    Десертите са им хубави – препоръчваме морковената торта и торта Рафело, и двете домашни и доста вкусни. Де да беше и цялата им кухня толкова вкусна, колкото любезен беше сервитьора Тони.

  3. Много съм разочарована.. Обслужването и кухнята са под всякаква критика. Чакахме 45 минути за салати и за капак салатите пристигнаха заедно с основното …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>