1

Ресторант Ромео и Жулиета

БУРГАС

Всички сме хапвали пици и паста и заведенията, които ги предлагат, са безброй. Но ако става дума за истинска италианска кухня, местата в България, където може да я пробвате са наистина ограничени. По наше мнение най-доброто от тях е откритият наскоро италиански ресторант „Ромео и Жулиета“ в Бургас. Персоналът се е завърнал миналата година от Италия и е пренесъл със себе си многогодишния си опит в областта на ресторантьорството на родна земя. Няма как да ви опишем за какво става въпрос, ще ви оставим да пробвате!

1 24

3 4


Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

Бургас

Адрес: 

ул. Сердика 6

Телефон: 

0888 753 476

Отстъпка: 

10 % еднократна отстъпка при поставяне на печат

GPS: 

42.496471, 27.4697189 thoughts on “Ресторант Ромео и Жулиета

 1. Едно наистина отлично ново попълнение. Заведение което е уникално както като кухня,така и като място където се чувствахме добре.

 2. Отлично! Заведение, което наистина заслужава да е тук. Отговаря на всички критерии: уникална обстановка, добра храна, страхотен персонал и поносими цени :)

 3. На път към Созопол спряхме там. Въпреки че кухнята затваряше скоро, жената взе поръчката ни и ни донесе такива вкусотии, каквито дори не се бях и осмелявал да си помисля, че съществуват. Отличен пример за отношение към клиентите и вкусни гозби. Просто само отношението на жената, която носеше яденето, само по себе си, ми беше предостатъчно да препоръчам това заведение. Но не, и ястията бяха великолепни и бяха направени пред нас, на самия бар. Докато има такива заведение си заслужава да има инициатива като тази.
  Върнахме се още веднъж с още приятели, които останаха меко казано очаровани и от обстановката. Даже ядох и пица с шоколад. От всичките заведения в Бургаска област това си заслужава най-много. Да не кажа, че и от почти всичките ресторанти, препоръчани от тук, които сегас сме посетили (на половината сме някъде),това се нарежда в челната класация!

 4. В старите книжки го няма това заведение.Къде ще ни поставят печат при посещението му?

 5. Много ни хареса заведението-храна,обстановка,отношение на персонала!Заслужава си да е включено в тази класация!

 6. В новият ресторант на Гео Милев кухнята плаче за намесата на шеф Манчев. Ризотото беше приготвено с обикновен ориз, а не с Арборио – жалък опит да е ал денте, но по скоро е суров. Пицата беше с прегорено тесто / въглен на места/ – печена е на ниска температура и не на последно място – нелепо накълцани парчета лимон в гъбената супа, които и даваха горчив вкус.

 7. Тук бяхме лятото. Намерихме мястото съвсем случайно и останахме толкова приятно очаровани. Мястото е малко, китно, даже кукетно, съвсем непретенциозно. Сервитиорката е много любезна и отзивчива. Завързахме страхотен разговор.
  Храната беше супер. Единственото, което не ми хареса много, беше пицата. Тестото беше прекалено дебело. Като цяло получават отличен от мен и чакам пак да се върнем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>