Scorpio-2

Скорпио

ПАЗАРДЖИК

Топ туристическата дестинация в Пазарджик, поне по отношение на кръчми, безспорно е ресторант Скорпио: намира се точно в центъра на града и съчетава приятна обстановка и добра кухня.

А сега следва най-важното за жадните: заведението предлага голяма наливна бира за лев! :)

А и цените като цяло са отлични! :)


Comments

comments

Град: 

Пазарджик

Адрес: 

площад Възраждане

Телефон: 

034 446 016

GPS: 

42.189324, 24.331782


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


6 thoughts on “Скорпио

  1. Скорпиото е прилично място за бърз обяд, но определено не е за кръчма. Добрата кръчма се казва ‘Пъпа’ и се намира до църквата Св. Богородица.

  2. Два пъти съм била в “Скорпио”, тъй като не живея в този град, иначе щях да го посещавам редовно. Заведението е много приятно, кухнята е страхотна, разнообразна и на много добри цени. Музиката е добра, без ориенталски ритми ;) и обслужването е на ниво.

  3. И аз мисля, че за Пазарджик трябва да се включи Пъпа – определено си има собствена атмосфера и е подходящо за тази класация.

  4. Бира за левче няма, или поне в нашата сметка нямаше! Храната е посредствена, обстановката – нищо особено. Не заслужава място в “100-те национални кръчми”!

    • Бира за левче има, но е на обяд. А такова меню виждали ли сте другаде в този град?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>