snim_5

Винарски Комплекс Старосел

с. СТАРОСЕЛ

Вървейки по стъпките на траките и мистиката попадате в чудния свят на вдъхновение и сила, наречен Винарски комплекс  „Старосел” .

Най-вдъхновяващ, разбира се, е ресторантът на комплекса – с над 300 места, на два етажа и с голяма градина. Тук може да се насладите на традиционни български гозби като Тракийски чумлек, Капама, Чекане, Запеканка, Тракийска джурканица, прясно изпечен хляб и домашно приготвени сирена.

С чаша червено вино в ръка, „спомени” за битката при Троя и мечти по Хубавата Елена (тракийското вино опива героите на „Илиада”, помните)  и поглед към залеза, човек получава усещането  за ВЕЧНОСТ … сред съчетанието на природа, история, прекрасна кухня и изтънчено удоволствие!

Наздраве, с виното собствено производство на Старосел!Comments

comments

Минко Михайлов

Град: 

с. СТАРОСЕЛ община ХИСАР

Телефон: 

0897 870 908

Web: 

http://www.starosel.com

GPS: 

42.496736, 24.559343


Виж и в сайта за заведения - zavedenia.bg >>


One thought on “Винарски Комплекс Старосел

  1. Мястото е невероятно. Много интересно и скъпарско. Ако имате възможност направете обиколка на подземията. Ще ви покажат как се прави виното и макар да предпочитаме домашно винце, все пак е интересно да се види храма и съдовете за съхранение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>