ТЪРСИМ НОВИ УНИКАЛНИ КРЪЧМИ

Приятели, мина повече от година от първоначалната селекция на 100те Национални Кръчми. Мнозина от вас ни пишеха през това време с различни предложения за други добри заведения в България, а имаше и такива, които директно ни посочваха несъвършенствата на някои от нашите предложения. Като общност на пътуващи гастрономи, търсещи уникалните кътчета на България, не бихме могли да спрем да развиваме каузата, да й добавяме стойност, а и сме наясно, че  има още много прекрасни кръчми, неоткрити от нас.

Затова сега е ваш ред да давате предложения в коментар под тази публикация за нови кръчми, които заслужават да попаднат в селекцията „100те Национални Кръчми на България“. Критерият, както знаете е един – уникалност! Уникалност на сграда, кухня, местоположение или просто най-доброто място за хапване в някой град.

Вашите предложения очакваме най-късно до 11ти януари 2014г. След това ще се погрижим хора от нашия екип да ги обиколят. Следва анализ за относимост към „100те Национални Кръчми на България“ по гореописания критерий. Всеки, който предложи кръчма и тя попадне в новите попълнения, ще бъде награден за специален принос към „100те Национални Кръчми на България“ с тениска, брандирана с нашето лого (*ако повече хора са предложили една и съща кръчма и тя влезе, тениската ще е за този, който е предложил кръчмата първи по ред като коментар под тази публикация).

Разпространявайте, тази новина чрез харесване, споделяне и коментиране, за да можем да съберем най-широк брой предложения от цяла България. БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ С НАС И НИ ПОДКРЕПЯТЕ!

100те Национални Кръчми на България


Comments

comments